Lång dag

Igår begav vi oss till Simons place, det sög, så efteråt drog jag, Kiki, Armend och Alex hem till Kiki och fula oss. Somnade vid fem halv sex-tiden inatt igen, och sov bara några få timmar. Tog tåget hem till mormor vid ett ungefär, så har varit där och myst med mamma hela dagen.

Sitter i soffan nu med nytvättat hår och mjukiskläder, försöker ännu en gång skriva färdigt mitt filosofiarbete (haha, det tar tid, i know!). Men idag har jag faktiskt en anledning till varför det tar tid, Swedbank är idioter och sätter fortfarande in mitt studiebidrag på min mammas konto istället för mitt. Det suger, för nu får jag pengarna cash istället för på kortet IDJUUUTER.


Det finaste någonsin

Läste nyss i Jayson's blogg vad han skrivit om sin mamma som nyligen gick bort. Detta nog det finaste blogginlägg som jag någonsin läst.


I alla fall, ska försöka skriva färdigt mitt filosofiarbete nu, och om en timme blir det in till stan och träffa Emma, ska troligtvis köpa ett par nya jeans. Kommer sitta finfint eftersom jag har typ två eller tre par jeans som inte är sönder... Well, tillbaka till skolarbetet nu!

Alex Pettyfer

Medans hela världens tjejer suktar efter Robert Pattison (Edward i Twilight) så suktar jag efter Alex Pettyfer! Förstår inte riktigt hur i princip hela världen vill ha Robert Pattison, när man kan få en snygging som Alex Pettyfer, det är galet. I och för sig så är det ju bra för mig, för då kan jag ju ha honom helt för mig själv! Eller ja, först ska jag få honom att veta att jag finns, hur nu det sa gå till. Men efteråt, ja då kan jag ha honom helt för mig själv!

Oh la la boy, come to mama


Frulle

Ska ta mig ner för trappan nu, trycka i mig lite frukost och när klockan är tio, så tar jag bussen in till stan. Det blir förmiddags träning med Emilia, det är helt otroligt så duktiga vi är haha. Jag som aldrig har tränat i hela mitt liv är ganska nöjd över mig själv som tränat tre dagar i veckan i någon månad nu, plus idrotten i skolan då! Nu skriker frukosten på mig, måste rusa!

Döshult och bordeller

Drog in till stan för en fika med Emma och Amanda, vi satt på Mezo och chillade ett tag, kollade på polishästarna som sprang förbi utanför och sådant trevligt. Det slutade med att vi körde en runda, vi var påväg mot Jonstop (finns ingen anledning, vi blev bara suga på det) men det slutade med att vi körde till Döshult istället.

Det var troligtvis den segaste vägen jag någonsin åkt på, men trevligt hade vi. Irrade runder i någon timme, kom till Höganäs, Viken och lite andra småtrevliga områden. Nu är jag i alla fall hemma, är fortfarande trött sen i lördags så ska nog chilla ett tag sen blir det bingen.

Angående bordellerna i rubriken, det var inga riktigt bordeller.. Men vissa ortsnamn förstår man sig verkligen inte på, vi körde förbi Buskeröd (typiskt knullställe), en skylt där det stod "Pay and Play" (Kom och betala så får du leka i sängen hur mycket du vill) och sist men inte minst, Lisas Lusthus (Well, namnet säger väl allt?)

Texts from last night

www.textsfromlastnight.com är nog den mest underhållande hemsidan som finns, i love it! När man inte har något att göra, problemet jag lider av nu, så kan man fördriva tiden med att läsa andra människors sms! Haha, lovely!

"since we're both too lazy to go to each others house, you drink there, i'll drink here and we'll skype. it's the same thing. "


"It's true- you can buy beer at McDonald's in France. I'm not coming back to the States."


"- I just slapped my cat in the face with my dildo. You were the only one I could tell.
- He probs deserved it.
- Every good man does."


"- bring the vodka.
- i thought we were going to mcdonalds?
- we are. "


"Fuck morning classes. Fuck early work. Fuck anything in the morning that doesn't involve sleeping, sex or bacon."


"Just come over and take your pants off. 35 mins tops. You'll be home before midnight cinderella"


"new excercise plan: walk a mile get a bj then walk a mile home"

Nej nu får det räcka. Nu ska jag ragga upp någon som vill umgås lite med mig i stan så att jag kan införskaffa cigg.

Aj aj aj

Sitter framför datorn nu och försöker skriva färdigt ett filosofi arbete om rättvisa, som skulle vara inlämnat i julas. Men eftersom vår lärare är sötast så sa han att han inte betygsätter oss förrens till sommaren, bara för att vi inte skulle behöva stressa med slutarbetet för kursen.

Upptäckte även nyss att jag har ett enormt blåmärke på mitt knä, hu jag har fått det har jag ingen aning om, och ont gör det inte heller. Fast det är ju i och för sig bra, dock är det ganska illa med ett blåbrunt blåmärke som jag inte vet vart det kommer ifrån..




Bild på mitt blåmärke (som på bilden knappt syns, haha!) och på arbete jag håller på att skriva.

Last night

Klockan är typ halv elva och jag har sovit ungefär tre timmar inatt. Det blev en impulskväll igår, först kom Ellen hit och underhöll mig. Det första hon gör när hon kommer in genom dörren är att säga att hon har med sig mat, och sen var det igång. Lite senare kom Armend och sist med inte minst kom Duki, till och med innan klockan var 11 på kvällen!

Det slutade i alla fall att Ellen drog hem vid tolv, och att killarna stannade här över natten. Vi gick upp och la oss när klockan var typ halv fyra. Duki gick upp och däckade direkt, medans jag och Armend låg och dumma oss aslänge. Sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade var den fem över sex på morgonen, lovely. Nu har killarna stuckit i alla fall, och jag ska duscha.

-

I have nothing to do, därför lägger jag upp en fin festbild sen i höstas någongång. Det var i alla fall hos Louise, samma dag som vi kom hem från sjukaste lägret med skolan. Enjoy.


Jag och Ellen (+ någon randoms fötter, läg märke till att hennes skor är försmå!)


ehueheuhe

Jag har börjat med min vårjacka nu, ifall att ni ville veta.. Har inget vettigt att säga, men nu vet ni. Vårjacka it is, får dock ha en lite tjockare kofta/tröja under och halsduk för att inte frysa ihjäl på kvällen. Men ja, igår var mys och idag vet jag inte vad det blir, men det blir säkert bra.



Inte världens bästa bild på mig, men jackan är i alla fall fin!

My homies

Nu har alla mina homies stuckit. Har varit en riktigt chill kväll, och mysig! Anna, Jana, Emilia, Kiki, Ellen, Emma, Amanda och Armend har varit här ikväll. Armend var dock lite mobbad som enda killen, men I don't mind haha.

I alla fall, vi har kollat på Svanprinsessan och Disney Dinosaurier, krängt en massa chips, choklad och pimplat läsk, lovely! Well, nu ska jag chilla lite framför tv, sen dra mig upp till sängen och sova. Nattsinatt.


I have no life

Jag har inget liv, så nu har jag designat en bikini! Haha, så rösta på http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ExQHrOH1VP6sSZYkfeaa8RQT#bikiniGallery


Giraff?

Gick in på Tyras blogg tidigare idag, och när jag såg reklamen så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag är nästan alltid snäll, men denna gången är det svårt att vara det. Tjejen på bilden ser ut som en GIRAFF! Hennes hals är onormalt lång, men förhoppningsvis så är det vinkeln på bilden som gör att det ser ut så. För hennes skull då. Nej nu ska jag sluta vara elak, för bortsett från giraffhalsen så är hon ju faktiskt söt.


 

Fast blusen hon har på sig var ganska fin.


Ludacris - How Low

Underbart att kunna vakna av att solen skiner in genom fönstret. Sitter som en nörd, men datorn i knäet framför tvn, men det är skitsamma, man får vara en nörd när man har lov. Såg nyss den roligaste musikvideon på ZTV Hitmix, Ludacris låt How low. Det är nog det roligaste musikvideon jag har sett på länge. "Rumor has it that if you go low enough, Ludacris will appear in the mirror. Let's try it"

Det är typ som när man lekte svarta madam när man var mindre, gå in i ett badrum och släck/tänd lampan om och om igen i snabbt tempo så kommer du se svarta madam i spegeln! Jo tjena, det funkade nog. Men livrädd var man för att man skulle se något, jag själv vågade aldrig göra det haha. Jag höll mig till Anden i Glaset, som om det skulle vara bättre.


Ludacris - How Low
http://www.youtube.com/watch?v=ox-lfowevqA 

What a lovely night

Kom i princip nyss hem, var som sagt i stan och myste med mina favoriter. Först hängde vi en stund på gröningen, men när det blev för kallt så drog vi oss till Mezo istället. Och när alla skulle ta bussen hem, så skulle inte min buss gå förrens en halvtimme senare. Men Duki och Zvone var typ sötast i världen och väntade på min buss med mig så att jag inte behövde vänta ensam. Aja, nu ska jag nog sova, eller snart i alla fall. Byebye babes

Last day in school

Sista dagen i skolan idag, och nu är det lov! Så sjukt välbehövt så det finns inte. Har egentligen skola imorgon med, men vår fina mentor sa att vi fick plugga hemma om vi ville! Så nu har jag nyss tvättat håret (och pratat i telefon samtidigt, klå det!) och ska snart fixa mig lite, sen blir det ut en runda i stan och mysa med mina fina vänner!  SEEYA

snart skola

ännu en dag är jag färdig för tidigt. Idag är det dock bara 15 minuter istället för en halvtimme. Ligger i alla fall och chillar i sängen med katten, bloggar från mobilen, orkar inte starta datorn. Nej, nu ska jag kila till bussen, chao!

White Oleander

Ibland är jag en nörd som läser och läser hela hela hela tiden. Och idag när jag skulle bada så tvingade mamma mig att börja läsa på White Oleander. Är ganska trött på böcker på engelska, men den var riktigt bra. Konstigt nog så känner jag igen händelsen i boken, kanske redan har läst den tidigare fast på svenska? Aja, det spelar ju ingen roll, så länge den är bra så är den ju värd att läsas. Det finns visst en film som är baserad på boken också. Kanske skulle se den när jag har läst ut boken.

Well, nu ska jag dricka lite te, läsa lite mer och sova, är riktigt trött idag, orkade knappt träningen. Nighty night my friends.

Piercing

Är sjukt sugen på att köpa ett fint smycke till min piercing, dock är ju inte utbudet så stort när det gäller bröstpiercingar. Kollar i alla fall runt på lite olika hemsidor nu efter något fint. I värsta fall så kan man ju alltid beställa hem något!

Hittade denna APCOOLA skeletthanden som sitter fast i piercingen, den kostar typ 70kr, lätt värt det. Får bli mitt nästa köp när pengarna kommer in på kontot!


Early morning

Klockan är tjugo över sju och jag är fixad och klar, oftast blir det frukost vid denna tiden. Men nu har jag hunnit allt, frukost, sminka mig, fixa håret och borsta tänderna. Så vad ska jag nu göra? Bussen går inte förrens om en halvtimme. Så nu har jag en halvtimme på mig att välja kofta, gå i slow motion baklängen till bussen och äta ytterligare en frukost.. Well, I'm off, har en massa saker att göra nu!

Facebook kaos

Jag, Amanda och Anna total kaosar på facebook. Våra statusar blir bara sjukare och sjukare för varje sekund som går, och lika så kommentarerna vi skriver! Och eftersom jag är på så bra humör ikväll, så ska jag lägga ut lite av allt skit vi skrivit för att underhålla mig själv ännu mer.










Bilderna är dock inte särskilt super i upplösningen, men det är underhållande ändå! Well, detta är då vad vi underhåller oss med en tisdagskväll.


Välalala

Gick upp en sväng på Väla med mor, ibland är det faktiskt skönt att bo i lilla Ödåkra, det är gångavstånd till värsta köpcentret ju! Hittade i alla fall ett par jeans som ska bli mina, får dock vänta en vecka tills studiebidraget kommer in på kontot, om mamma inte får för sig att offra sig.

whääöe



En gammal bild från någon tågresa i sommras. Troligtvis en dagen-efter-bild, men tanke på den osminkade sanningen..

mat mat mat mat

Lagar mat åt mig och mamma nu, det blir pommes och något kött, typ kotletter. Känner att jag inte är sådär jätteduktig på detta, hoppas bara att köttet är ätbart! Nä, nu hinner jag inte skriva mer, måste ägna mig åt maten till 100% pallar inte äta mat som inte är god..

Weekend

Ska ner och duscha snart, sen plugga spanska. Men först, lite bilder från natten till igår, när jag Kiki och Jana dummades oss till tusen!




Well, this is how we do it!


Kaos

Helt okej fest igår, kvällen slutade dock i kaos. Kiki och Tina börjar slåss på bussen efter en massa skitsnack och halva Kikis öra är sönderdraget. Vi fick i alla fall hoppa av bussen tillsammans med dem och gå med dem hem för att dem inte skulle döda varann på vägen. Självklart hade ju sista bussen gått, så jag Anna och Ellen går från plantan och hem. Nu blir det mormor.

Fiesta

Min party make-up är på, ska bara fixa det sista, få min tröja struken av mamma, sen bli körd in till stan. Först förfest hos kiki och tina, och efter det la fiesta con mis amigos buena!


Plattar håret



Plattar håret, det har varit kaos hela veckan. Stressar en massa, ska hinna med tåget om en havtimme, uhe! Ska i alla fall in till stan och käka juggemat med mina babes, sen blir det basketmatch på ga, våra homies som spelar.

FRIDAY, I'M IN LOVE

Det är fredag, alldeles alldeles underbart! Har varit i skolan och inte gjort ett skit, har lektion i 1.5h varje fredag, det suger, man får aldrig något gjort.. I alla fall, vi chillade i soffan och sådär, sen så har jag varit hos farmor och ätit lite. Ska vila lite nu, är aptrött.

L O V E I S O N L Y A F E E L I N G

Love is only a feeling
And we've got to stop ourselves believing
'Cos love is only a feeling
Anyway


Dumle

Har inte kommit så långt på filmrecensionen, men har skrivit början av filmen, vilka som är rösterna och lite sådär. Ska inte lämna in det förrens på onsdag, så det är lugnt. Sitter och käka dumle nu, ska nog sätta på Aladdin så att jag får reda på hur den slutar, det är ju inte precis sådär att jag kan hela filmen utantill.. Nejdå, inte alls.

50/56

Fick tillbaka spanskaprovet som jag gjorde förra veckan. Fick ETT poäng från MVG! Det är nog det högsta betyget jag någonsin har fått på ett spanskaprov. I alla fall, fick 50 poäng av 56, och mvg låg på 51. Men jag är nöjd ändå, att gå från en ig-varning till nästintill mvg på ett prov känns lyckat! Och på tal om spanska så ska jag skriva en filmrecension om Aladdin på spanska nu, shulululu.

Break up

Otroligt givande dag trots mitt konstiga humör. Igår blev en göra-slut-dag, idag är en totalt likgiltig-dag. Har inte kännt ett skit alls, det har varken varit bra eller dåligt. Men jag har varit galen, kladdade med färger och vatten på bilden, och lämnade tillbaka Johans saker. Vägen från skolan och hem till mig har nog aldrig varit så lång, sjukaste situationen på länge. Men det är lika bra att det blev som det blev, man måste ju hinna vara singel också!

Töntar och idioter.

Jobbigt telefonsamtal, i hate this. Jag som oftast skjuter saker ifrån mig tar nu tag i mina problem. Kanske både är bra och dåligt. Åh, suck suck suck, många suckar.


Träningsvärk?

Drog till nautilus istället för att ha sista lektionen idag, plugga får jag göra hemma istället. Fy satan vad vi kötta, 100% konditionsträning idag, och imorgon blir det simma. Hoppas bara att jag inte får något jobbig träningsvärk, för det orkar jag verkligen inte..

Bikininininini

Börjar få lite smått panik nu, det blir ju Kroatien i mitten av juni med tjejerna, och jag behöver en ny bikini. Har kikat runt på olika hemsidor, vill inte ha en från H&M eller gina som alla andra har. Hittade denna asfina på Nelly.com, helt underbar! Vet dock inte om jag vågar satsa på en som är blå, jag som aldrig använder blå kläder..



I alla fall, den är apsnygg, och det kommer troligtvis att bli den. Ska bara fixa fram lite cash, sen kirrar jag!


Glasvegas.

So this is the grande finale
The crescendo of demise
This is the happy ending
Where the bad guy goes down and dies
This is the end
With me on my knees and wondering why?
Cross my heart, hope to die
It's my own cheating heart that makes me cry


This sucks.

Jag har kommit fram till att killar är överskattade, riktigt sjukt överskattade dessutom! Du träffar en kille, när du inte pallar med honom har du snackar mycket med en annan. Den nya killen som du snackar med blir mega kär och du har dubbelt upp med killar och vet inte vad du ska göra. What to do, what to do.. Nej, riktigt så illa är det inte, men ska dissa killar nu, har bättre saker för mig. Som att äta glass, ska ju träna imorgon ändå så det är lugnt. Nu blir det krängar dags, glass med maränger, strössel och O'Boy.

nattinatt

ligger i sängen och kom nyss på att jag inte har bloggat på några dagar. Jag har i alla fall varit på födelsedagsfest hos jana i fredags, fin fylla där ja. Och igår drog jag till lund till pappsen, där jag är nu. Aja, ligger i alla fall i sängen och bloggar från mobilen, jag har ju wlan, så går in på internet gratis. Nattinatt!

Un importante prov de spanska

Spanskaprovet gick super, för en gångs skull så kunde jag alla verben som skulle böjas i fem tusen olika böjningar. Konjuktiv verkar vara min grej, woho! Är faktiskt riktigt nöjd med min prestation med tanke på att jag bara pluggade några timmar igår och inget mer.

Early morning

Det är onsdag morgon och jag ska till skola, suck. Onsdag betyder i alla fall att halva veckan har gått, och imorgon kan man säga att det är fredag imorgon! Lovely. Nu blir det att packa väskan, ska till gymmet efter skolan. Bränna kalorier och fett, och förhoppningsvis gå ner några kilon på köpet!

My favourite

Min absoluta favorit hudkräm, eller faborit som man sa när man var liten, är Papaya Body Butter från The Body Shop. För några veckor sedan smakade jag papaya på ett 90års kalas, ingen hitt precis, men lukten på Papaya Body Butter är to die for, alldeles underbar!
 
My secret lover!

Nu har jag alldeles precis startat en tvätt, kände att det var på tiden. Min tvättkorg svämmade över, och mina underkläder började ta slut. Riktigt illa! Nu är det i alla fall gjort, måste bara komma ihåg att tömma tvätten sen också, så att jag har något rent att ta på mig imorgon. Ska proppa i mig lite choklad nu och skriva färdigt min svenska!


Study

Pluggar en himla massa, det jobbigaste med "rekommenderad deadline" är att man inte får någonting gjort. Men som tur är så har jag bara två saker efter mig, bortsett från det vi håller på med i skolan. Och just nu pluggar jag på en svenska uppgift som är kvar sen tidigare. Nä, nu ska jag gå ner och fixa en skål med flingor så att jag får i mig lite näring, sen blir det att skriva färdigt svenska uppgiften och plugga spanska resten av kvällen.

Träning på g!

Gick en sväng på gymmet med en instruktör idag, kollade igenom maskinerna, fixade ett tränings schema och allt som man tydligen behöver göra för att börja träna. Så nu blir det träning för hela slanten, till sommaren ska jag vara fit for fight! Bortsett från gymmet så har jag tillbringat dagen i skolan, helt okej eftersom vi inte ha några vanliga lektioner denna veckan.

Nu ska jag smeta ut en ansiktsmask i ansiktet och lägga mig i badkaret en stund med en underbar badbomb från Lush. Kommer troligtvis kolla färdigt på alla Glamourama avsnitt efteråt, och sen blir det sängen som gäller.

Nighty night

Time for bed, det är ju trots allt måndag imorgon. Vilket betyder skola hela dagen + träning efteråt. Får se hur vi löser fenomenet träning utan att tröstäta, jag kommer ju troligtvis vilja ha tillbaka mina kalorier igen.

How to

försöker redigerar designen, det går lite till och från. Bortsett från det så dricker jag te och snackar sex över msn. Detta är min söndagskväll.


RSS 2.0